Projekt i wykonanie www.robi.to

Informujemy, iż dnia 28.10.2022 (piątek) o godzinie 13:00 w Kościele Świętej
Grodzki Urząd Pracy w Krakowie oraz nasza Fundacja mają przyjemność Państwa
  30-lecie Fundacji na Rzecz Chorych na SM im. bł. Anieli Salawy
Fundacja Pomoc Opiekunom prowadzi pomoc związaną z nabyciem wózka elektrycznego oraz
Siepraw Bez Barier 2022 11 września 2022 jak co roku nasza
Grafik dyżurów bezpłatnego poradnictwa dla osób z niepełnosprawnościami Poniżej prezentujemy grafik
Ogólny zakres wykonywanych czynności: Uczenie i rozwijanie umiejętności niezbędnych do samodzielnego

Jeżeli byliby Państwo zainteresowani nieodpłatnym wyjściem do placówek Muzeum Narodowego w Krakowie zapraszamy po odbiór biletów do siedziby biura Fundacji na ulicy Dunajewskiego 5 w Krakowie. Niestety, ze względu na ich ograniczoną liczbę nie gwarantujemy jej ciągłej dostępności. Oferta skierowana jest wyłącznie dla podopiecznych Fundacji na Rzecz Chorych na SM im. bł. Anieli Salawy oraz ich opiekunów.

Więcej informacji pod numerem telefonu: 12 430-07-58 lub 661-709-005.

Zapraszamy !

Pozostałe artykuły

< Starszy wpis

25 września 2021 r. nasza Fundacja razem z kilkoma podopiecznymi wybrała się do Muzeum Książąt Czartoryskich

w Krakowie - jednego z najstarszych muzeów w Polsce. Wśród wielu eksponatów, jednym z najbardziej charakterystycznych jest obraz Damy z gronostajem autorstwa Leonadra da Vinci.

Więcej informacji o oddziale muzeum:

Wyjście do Muzeum było bezpłatne. Odbyło się w ramach umowy o współpracy pomiędzy naszą Fundacją, a Muzeum Narodowym w Krakowie.

Muzeum Książąt Czartoryskich podobnie jak i inne placówki należące do Muzeum Narodowego w Krakowie posiadają pełne wsparcie dla osób niepełnosprawnych. W budynkach znajdują się windy, szerokie korytarze, niskie/płaskie progi, poręcze. Toalety wyposażone są w odpowiednie pomoce oraz uchwyty. Niektóre z ekspozycji posiadają oznaczenia dla osób niewidomych oraz niedosłyszących. W obiektach można też skorzystać z wózków czy balkoników, które znajdują się na wyposażeniu placówki udostępnionych przez naszą Fundację.

01 października 2021

Z wizytą w Muzeum Książąt Czartoryskich

30 października 2020
   Z powodu sytuacji epidemicznej w kraju zostaliśmy zmuszeni do zamknięcia wypożyczalni rowerów Wypożyczenie oraz zwrot sprzętu rehabilitacyjnego będzie możliwy po wcześniejszym kontakcie telefonicznym z Biurem Fundacji pod numerem: 661-709-005 lub